پله برقی : فروش و نصب پله برقی با بیمه نامه تضمین کیفی برای اولین بار در ایران
پله برقی
افتخار ما بودن در کنار شما و اتکا به حمایت و پشتیبانی و اعتماد شماست . پله برقی را از برترین برند های تولید کننده جهانی , با کیفیت اصل و ضمانتنامه و گارانتی معتبر و با مناسبترین و ارزانترین قیمت به شما در محل شما تحویل داده و نصب میکنیم . ایران آسانسور خود تولید کننده پله برقی نیست بلکه صرفا اقدام به واردات و مونتاژ در محل مشتری میکند .
ولی با درک مسئولیت همواره سعی کرده ایم در انتخاب تولید کننده ها ی پله برقی همه فاکتورهای ایمنی را با وسواس پیگیری کنیم تا بتوانیم محصولات آنها را با گارانتی و بیمه نامه های تضمین کیفی خودمان به شما ارائه کنیم.
اساسا پله برقی بر چه اصولی استوار بوده و کار میکند؟
پله برقی گونهای نقاله جابجایی است که برای جابجا کردن افراد بهکار میرود. پله برقی از پلههای بههمپیوستهای تشکیل شده که به حالت افقی میمانند و برای بالا و پایین بردن افراد استفاده میشود.
پله برقی یک چرخه تکرارشونده از پلههای در گردش است، که در آن پلههای بازگشتی در زیر پلههای بالایی پنهان شدهاند. وزن پلههای پنهان با وزن پلههای آشکار موازنه و برابری میکند، بنابراین موتور پله برقی بایستی تنها وزن افراد روی پله برقی را (که در حال بالا یا پایین رفتن هستند) تحمل کند.
تقسیم بندی بر اساس مکانیزم کارکرد و کاربری
پله های برقی از نظر کاربردی به ۳دسته semi out door -indoor- out door تقسیم میگردد که به ترتیب در محیط آزاد(بیرون از ساختمان) ، محیط بسته(داخل ساختمان) و نیمه بسته(پل های عابر پیاده) استفاده می گردند.
پله های مکانهای عمومی به صورت heavy duty طراحی می گردد که همان پله های معمولی تقویت شده میباشند که برای کار در شرایط دشوار طراحی می گردند. پله های برقی معمولا در دو زاویه ۳۰و ۳۵ درجه طراحی میگردند البته در مکانهای مسطح ۰ تا ۱۲ درجه هم تولید میگردد که به آنها راهروی متحرک یا auto walk می گویند. مزایای زیادی برای پلههای برقی میتوان برشمرد. با وجود اشغال فضایی تقریبا همسان با پلکان معمولی، یک پله برقی میتواند شمار زیادی از افراد را جابجا کند. در صورت رعایت قانون باز گذاشتن سمت چپ برای راهروندگان در پله برقی، این پلهها میتوانند جابجایی بسیار سریع افراد را میسر کنند. قیمت پله های برقی نسبت به ارتفاع کف تا کف جابجایی تعیین می گردد.
آمارها نشان میدهد که در ایالات متحده آمریکا در سال ۲۰۰۴ تعداد ۳۰ هزار پله برقی وجود داشت و در آن کشور هر ساله ۹۰ میلیارد جابجایی افراد بر روی این پلهها انجام میگیرد.
فروش انواع پله برقی
فروش پله برقی و تجهیزات و لوازم جانبی آن بصورت پکیج کامل یا خرده فروشی لوازم با بیمه نامه تضمین کیفی برای اولین بار در ایران با مناسبترین قیمت از محصولات برند های بنام و خوشنام جهانی را فقط و تنها فقط از ایران آسانسور بخواهید.
-
۱ درون پله برقی
-
۲ نصب پله برقی
-
۳ پیشینه
-
۴ جستارهای وابسته
-
۵ پانویس
فروش تجهیزات جانبی و موتور پله برقی
ایران آسانسور مرکز فروش تجهیزات جانبی و موتور پله برقی در ایران میباشد که میتوانید از سراسر ایران سفارشات خود را ثبت کرده و لوازم جانبی مورد نظرتان را خریداری کنید.
پله های برقی دارای موتور الکتریکی می باشند که نسبت با ارتفاع بالابری ۴.۵-۸-۱۱ کیلووات یا حتی بالاتر طراحی می گردند.پله های پله برقی که به استپ معروف هستند دارای دو چرخ در دو طرف می باشند که روی زنجیری به نام استپ چین قرار مگیرند.استپ چین به دور شفت اصلی قرار میگیرد و شفت توسط زنجیرموتور به موتور متصل می گردد.پله های برقی دارای میکروسوییچ های امنیتی می باشند که از صدمه زدن دستگاه به خودش یا مسافر جلو گیری میکند.اکثر پله های برقی دارای سیستم ترمز مغناطیسی می باشند.
نصب پله برقی
از نکات جالب در مورد پله برقی می توان به نحوه نصب آن اشاره کرد. پله های برقی میبایست به گونه ای طراحی گردد که بر روی تیر های اصلی سازه قرار گیرد و تنها با نیروی وزن و بدون استفاده از جوشکاری یا پیچ و پرچ بر روی نشیمن گاه قرار می گیرند.برای پله های برقی با ارتفاع بالای ۶متر پایه میانی نیز طراحی میگردد.پله های برقی نسبت به ارتفاع کف تا کف و نیز شرایط محیطی پروژه به تکه های متعدد تقسیم میگردد و به محل پروژه ارسال و توسط نیروی متخصص نصب و منتاژ می گردد. پله برقی نیز مانند سایر دستگاههای مکانیکی نیاز به سرویس و نگهداری ماهیانه دارند که این امر میبایست توسط متخصصین انجام گردد
تاریخچه پله برقی
پیشینه پله برقی و اولین اماکنی که در آنها این نوع پله ها نصب و جایگزین پله های سنتی شدند:
نخستین پله برقی توسط جس وبلیورنو در سال ۱۸۸۱ میلادی در ایالات متحده آمریکا ساختهشد و اولین مکان نصب پله برقی هم در آمریکا میباشد. و از آن برای انتقال دیرکهای چوبی و میلههای فلزی به درون کشتیها استفاده میشد. نام پله برقی برای نخستین بار در سال ۱۹۰۰ میلادی برای پلکان متحرکی به کار رفت که در نمایشگاهی در شهر پاریس به نمایش گذاشته شده بود. بیشینهٔ ارتفاع پلههای برقی امروز ۱۸ متر است.
پله برقی به زبانهای دیگر
اگر قصد دارید در اینترنت یا فرهنگ های لغات کلمه پله برقی را به زبانهای مختلف جستجو کرده و اطلاعاتی در باره آن کسب کنید میتوانید از نگارش های زیر برای جستجو استفاده نمایید.
- Afrikaans
- العربية
- Azərbaycanca
- Беларуская
- Беларуская (тарашкевіца)
- Български
- বাংলা
- Català
- Čeština
- Dansk
- Deutsch
- English
- Esperanto
- Español
- Suomi
- Français
- Gaeilge
- עברית
- हिन्दी
- Magyar
- Bahasa Indonesia
- Íslenska
- Italiano
- 日本語
- Қазақша
- 한국어
- Latina
- മലയാളം
- मराठी
- Bahasa Melayu
- Nederlands
- Norsk bokmål
- Polski
- پنجابی
- Português
- Русский
- Simple English
- Slovenčina
- Svenska
- தமிழ்
- ไทย
- Türkçe
- Українська
- اردو
- Tiếng Việt
- Winaray
- ייִדיש
- 中文
- Bân-lâm-gú
- 粵語
.